Laatste Nieuws

Push-up Bericht bij nieuwe berichten.

Krijg het laatste nieuws direct in uw mailbox.

Brandweer rukt uit voor rook vanaf houtstapel in Beekbergen

Beekbergen – De brandweer is zaterdagavond gealarmeerd nadat medewerkers van de Handhaving, rook zagen uit een grote stapel houtsnippers.  Rond 20:15 uur werd de brandweer opgeroepen naar de Stapel houtsnippers die langs de Arnhemseweg lagen ter hoogte van Beekbergen. De brandweer was snel ter plaatse maar concludeerde al snel dat het ging om een soortMeer lezen over “Brandweer rukt uit voor rook vanaf houtstapel in Beekbergen”

Brandweer rukt uit voor woningbrand in Apeldoorn-Zuid

Apeldoorn – De brandweer en politie zijn zaterdagmiddag gealarmeerd voor een woningbrand aan de Uilenweg in Apeldoorn zuid.  Rond 12.00 uur vatte een stekkerdoos vlam. De bewoners ontdekte de brand tijdig waarna zij de brandweer in kennis stelde. De brandweer kwam evenals de politie met spoed ter plaatse.  De brandweerlieden hadden het vuur snel onderMeer lezen over “Brandweer rukt uit voor woningbrand in Apeldoorn-Zuid”

Aanhanger veetransport gekanteld op de A1 bij Wilp; drie kwartier vertraging

Wilp – Op de A1 ter hoogte van Wilp heeft vrijdagmiddag een ongeval plaatsgevonden met een vrachtwagen van veetransport. Daarbij raakte niemand gewond. Door een stuur beweging schaarde de aanhanger van het veevervoer bedrijf even na 16.15 uur. De slipsporen zijn 200 meter terug te zien. Door het ongeval zijn 2 rijstroken dicht en staatMeer lezen over “Aanhanger veetransport gekanteld op de A1 bij Wilp; drie kwartier vertraging”

Brandweer spoelt riool door na benzine lucht Wolwevershorst Apeldoorn

Apeldoorn – De brandweer is dinsdagavond gealarmeerd nadat bewoners van de Wolwevershorst in de Apeldoornsewijk de Maten, een vreemde lucht waarnamen.  Eerder deze week was er ook al een gaslekkage in de straat, deze was veroorzaakt nadat medewerkers tijdens het aanleggen van glasvezel, een gasleiding raakte. De brandweer kwam toen ter plaatse om de situatieMeer lezen over “Brandweer spoelt riool door na benzine lucht Wolwevershorst Apeldoorn”

Scooter aangereden door auto in Apeldoorn; twee gewonden

Apeldoorn – Op de Marchantstraat in Apeldoorn heeft maandagmiddag een ongeval plaatsgevonden tussen een personenauto en een scooter. Hierbij vielen twee gewonden. De scooter reed over het fietspad toen deze over het hoofd werd gezien door een afslaande automobilist. Op de scooter zaten twee personen, beide zijn ter controle overgebracht naar het ziekenhuis. De bestuurderMeer lezen over “Scooter aangereden door auto in Apeldoorn; twee gewonden”

Automobilist laat fietser gewond achter na aanrijding in Apeldoorn

Apeldoorn – Maandagochtend heeft er een aanrijding plaatsgevonden tussen een auto en een fietser op de kruising Kayersdijk met de Savorin Lohmanstraat in Apeldoorn. Hierbij raakte de fietser gewond.  Het ongeval gebeurde rond 04.20 uur. Een fietser die over het fietspad reed langs de Kayersdijk en voorrang had, werd door een automobilist over het hoofdMeer lezen over “Automobilist laat fietser gewond achter na aanrijding in Apeldoorn”

Bezorger gewond na aanrijding Koninginnenlaan Apeldoorn

Apeldoorn – De hulpdiensten zijn vrijdagavond gealarmeerd voor een ongeval op de kruising Koninginnenlaan met de Frisolaan in Apeldoorn. het ongeval gebeurde rond 17:30 uur nadat een bestelbus en een bezorgscooter elkaar over het hoofd zagen. Het slachtoffer is ter controle overgebracht naar het Gelre ziekenhuis. De scooter en de bestelbus hebben beide flinke schadeMeer lezen over “Bezorger gewond na aanrijding Koninginnenlaan Apeldoorn”

Maandag geleverde BMW brandt volledig uit op de A50 bij Apeldoorn

Apeldoorn – Een auto is vrijdagmorgen op de A50 tussen knooppunt Beekbergen en Apeldoorn-Noord volledig uitgebrand. Een man was vanaf de Gamma onderweg terug naar huis toen rond 11:30 uur plots op de A50 zijn motor uit viel. De bestuurder zette de auto meteen stil op de vluchtstrook en terwijl hij uitstapte sloegen de vlammenMeer lezen over “Maandag geleverde BMW brandt volledig uit op de A50 bij Apeldoorn”

Vader en zoontje gered van balkon bij woningbrand Socratesstraat Apeldoorn

Apeldoorn – De brandweer is vrijdagmorgen uitgerukt naar de Socratesstraat in Apeldoorn voor een melding van een woningbrand. Het vuur werd rond 07:50 uur ontdekt. Een blusvoertuig en een hoogwerker kwamen met spoed ter plaatse. Boven op het balkon stond een vader met zijn zoontje, deze zijn door middel van een hoogwerker naar beneden gehaald.Meer lezen over “Vader en zoontje gered van balkon bij woningbrand Socratesstraat Apeldoorn”

Laden…

Er is iets fout gegaan. Vernieuw de pagina en/of probeer het opnieuw.