Laatste Nieuws

Push-up Bericht bij nieuwe berichten.

Krijg het laatste nieuws direct in uw mailbox.

Motoragent gewond na aanrijding met auto in Apeldoorn

Apeldoorn – Vanavond heeft er op het kruispunt Wapenrustlaan met de Burgemeester Jhr. Quarles van Uffordlaan in Apeldoorn een ongeval plaatsgevonden tussen een motoragent en een auto. Door het ongeval belandde de motoragent in de berm en is daarna door een ambulance met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. De weg blijft voorlopig nog dichtMeer lezen over “Motoragent gewond na aanrijding met auto in Apeldoorn”

Eglantierlaan afgesloten na groot gaslek

VIDEO+UPDATE: Apeldoorn – De hulpdiensten zijn dinsdagmiddag ter plaatse geweest aan de Eglantierlaan in Apeldoorn. Dit in verband een groot gaslek. Tijdens graafwerkzaamheden werd er een hoofdgasleiding geraakt. De brandweer kwam met spoed ter plaatse en nam geen risico. De omgeving rondom het gaslek werd ruim afgezet. Zo werd een deel van het winkelcentrum afgeslotenMeer lezen over “Eglantierlaan afgesloten na groot gaslek”

Fietster gewond na aanrijding aan de Anklaarseweg in Apeldoorn

Apeldoorn – Dinsdagmiddag heeft er even voor 13.30 een aanrijding plaatsgevonden tussen een fietster en een auto. De fietster raakte hierbij gewond. De fietster fietste over het fietspad langs de Anklaarseweg toen zij bij het oversteekpunt bij de Calypostraat werd geschept door een auto. De fietster is ter controle overgebracht naar het ziekenhuis. De autoMeer lezen over “Fietster gewond na aanrijding aan de Anklaarseweg in Apeldoorn”

Drugslab aangetroffen bij restaurant in Emst

Emst – De politie heeft dinsdagmorgen een drugslab opgerold in een restaurant aan de Oranjeweg in Emst. De politie doet onderzoek en zal het drugslab gaan ontmantelen. Onbekend is of er personen zijn aangehouden. Later meer…

Gaslekkage na werkzaamheden in de Houtsnijdershorst in Apeldoorn

Apeldoorn – De brandweer is maandagmiddag even voor 14.30 uur gealarmeerd voor een gaslekkage in wijk De Maten in Apeldoorn. In de Houtsnijdershorst was door graafwerkzaamheden een gasleiding geraakt waarna een gaslekkage was ontstaan. De brandweer kwam ter plaatse en heeft het lek gedicht in afwachting van Liander. Nadat Liander ter plaatse kwam kon hetMeer lezen over “Gaslekkage na werkzaamheden in de Houtsnijdershorst in Apeldoorn”

Overleden vrachtwagenchauffeur aangetroffen in cabine langs A1

Ugchelen – De politie heeft zondagavond een lichaam aangetroffen in een cabine van een vrachtwagen op de parkeerplaats Bruggelen langs de A1. De politie is groots ter plaatse en doet onderzoek naar de identiteit van de persoon en naar de doodsoorzaak. Zij laten weten dat de vrachtwagenchauffeur onder verdachten omstandigheden is aangetroffen. De parkeerplaats isMeer lezen over “Overleden vrachtwagenchauffeur aangetroffen in cabine langs A1”

Twee 14-jarige jongens aangehouden en nepvuurwapens aangetroffen dankzij alerte melder

Apeldoorn – De politie heeft twee 14-jarige jongens aangehouden nadat zij met een vuurwapen over de Rembrandtlaan in Apeldoorn liepen. Een oplettende buurtbewoner tipte de politie waarna er snel kon worden gehandeld. Uiteindelijk bleken beide jongens een vuurwapen bij zich te hebben. Uit onderzoek is gebleken dat het om nepwapens ging. Deze zijn uiteraard inMeer lezen over “Twee 14-jarige jongens aangehouden en nepvuurwapens aangetroffen dankzij alerte melder”

Bestuurder gewond na frontale aanrijding in Apeldoorn

Apeldoorn – Op de kruising Laan van Osseveld met de Deventerstraat in Apeldoorn heeft zondagochtend één eenzijdig ongeval plaatsgevonden. Hierbij raakte een persoon gewond. Het ongeval gebeurde rond 05.30 uur. Een auto botste door nog onbekende oorzaak frontaal tegen een verkeerspaal. Hulpdiensten kwamen met spoed ter plaatse en troffen het zwaar beschadigde voertuig aan. EenMeer lezen over “Bestuurder gewond na frontale aanrijding in Apeldoorn”

Laden…

Er is iets fout gegaan. Vernieuw de pagina en/of probeer het opnieuw.