Laatste Nieuws

Push-up Bericht bij nieuwe berichten.

Krijg het laatste nieuws direct in uw mailbox.

Aanhoudingen tijdens noodbevel; veel politie op de been

Apeldoorn – In Apeldoorn geldt vandaag een noodbevel. Dit naar aanleiding van de aangekondigde demonstraties die er vandaag zouden zijn. Echter werd gisteravond door een van de groepen gemeld via sociale media dat zij niet naar Apeldoorn zouden komen. Desondanks stonden er vandaag veel agenten paraat in Apeldoorn. Vooral rondom het stationsplein stonden meerdere politiewagens,Meer lezen over “Aanhoudingen tijdens noodbevel; veel politie op de been”

Veel schade na ongeval op kruising in Apeldoorn

Apeldoorn – Op de kruising Kanaal Zuid met de Marchantstraat in Apeldoorn heeft woensdagochtend een aanrijding plaatsgevonden. Hierbij kwamen de inzittenden met de schrik vrij. Het ongeval gebeurde rond 10.25 uur nadat een automobiliste vanaf de Marchantstraat, bij de verkeerslichten rechtdoor wilde gaan, richting de Maten. Een automobilist die vanaf de kant van de MatenMeer lezen over “Veel schade na ongeval op kruising in Apeldoorn”

Gewonde bij botsing tussen vrachtwagen en auto op A1 bij Radio Kootwijk

Radio Kootwijk – Op de A1 tussen Kootwijk en Apeldoorn heeft ter hoogte van Radio Kootwijk een aanrijding plaatsgevonden tussen een vrachtwagen en een personenauto. Hierbij raakte een inzittende van de auto gewond. Het ongeval gebeurde rond 12.45 uur. Door nog onbekende oorzaak is een automobilist achterop een vrachtwagen gebotst. Hulpdiensten waaronder twee ambulances kwamenMeer lezen over “Gewonde bij botsing tussen vrachtwagen en auto op A1 bij Radio Kootwijk”

Twee gewonden bij ongeval in Hoog Soeren

Hoog Soeren – Op de Aardhuisweg tussen Uddel en Hoog Soeren heeft maandagmiddag een aanrijding plaatsgevonden tussen twee auto’s. Hierbij vielen twee gewonden. Het ongeval gebeurde rond 15.15 uur nadat beide voertuigen elkaar hoogstwaarschijnlijk passeerde. Beide auto’s kwamen met elkaar in botsing waarna een van de twee voertuigen aan de andere kant van de wegMeer lezen over “Twee gewonden bij ongeval in Hoog Soeren”

Kinderen proberen bermbrand te blussen in Apeldoorn

Apeldoorn – Op de Malkenschoten in Apeldoorn heeft ter hoogte van de Hockey vereniging een bermbrand gewoed. De brand werd rond 16.45 uur ontdekt waarna de brandweer werd ingeseind. Spelende kinderen probeerde met behulp van takken het vuur uit te slaan. De gearriveerde brandweerlieden hebben de bluswerkzaamheden overgenomen en de brand uit gemaakt. De oorzaakMeer lezen over “Kinderen proberen bermbrand te blussen in Apeldoorn”

Ernstig ongeval in Vaassen; twee zwaargewonden.

UPDATE: Vaassen- Bij een ernstig auto-ongeluk op de Deventerstraat in Vaassen, zijn zaterdagavond twee mannen zwaargewond geraakt. Het ongeval gebeurde rond 20.20 uur door nog onbekende oorzaak. De auto met de twee mannen botste tegen een boom. Hulpdiensten kwamen met spoed ter plaatse. Ook een traumahelikopter kwam ter plaatse om medische hulp te verlenen. DeMeer lezen over “Ernstig ongeval in Vaassen; twee zwaargewonden.”

Man (39) gooit stoeptegel door auto van buurman; na boete voor geluidsoverlast

Apeldoorn – Een 39 jarige man is afgelopen nacht aangehouden nadat hij wraak had genomen op de buren, wie hij ervan verdacht dat zij bij de politie hadden geklaagd over geluidsoverlast. Hij gooide een stoeptegel tegen de voorruit van hun auto als wraak nadat hij was bekeurd. Het incident vond rond 00.30 uur plaats inMeer lezen over “Man (39) gooit stoeptegel door auto van buurman; na boete voor geluidsoverlast”

Forse rookontwikkeling bij containerbrand naast geparkeerde auto in Apeldoorn

VIDEO – Apeldoorn – Een beveiliger zag afgelopen nacht op heterdaad vier personen een container in brand steken naast een auto op een parkeerplaats aan de Zilverschoon in Apeldoorn. De container stond tegenover de Mheenhal, hier worden door de GGD vaccinaties gezet tegen het coronavirus. De beveiliger zag rond 00.20 uur vier personen rondom eenMeer lezen over “Forse rookontwikkeling bij containerbrand naast geparkeerde auto in Apeldoorn”

Laden…

Er is iets fout gegaan. Vernieuw de pagina en/of probeer het opnieuw.