Laatste Nieuws

Push-up Bericht bij nieuwe berichten.

Krijg het laatste nieuws direct in uw mailbox.

Bestuurder krijgt aanrijding na ruzie in Apeldoorn en vlucht

Apeldoorn – Op de kruising Asselsestraat met de Wilhelmina Druckerstraat in het centrum van Apeldoorn, heeft maandagavond een opmerkelijke aanrijding plaatsgevonden waarna een van de bestuurders door reed.  Het ongeval gebeurde iets na 23.30 uur. Een gele Citroën, die over de Asselsestraat rijdt richting het centrum, botst vol tegen een bmw aan die over deMeer lezen over “Bestuurder krijgt aanrijding na ruzie in Apeldoorn en vlucht”

Fietser gewond na aanrijding met bestelbus Zwolseweg Wenum Wiesel

Wenum Wiesel – Op de kruising Zwolseweg met de Papegaaiweg in Wenum Wiesel heeft maandagmiddag een ongeval plaatsgevonden tussen een busje en een fietser. De bestuurder van de bestelbus reed over de Zwolseweg en wilde afslaan naar de Papegaaiweg maar zag daarbij een fietser over het hoofd. De fietser belandde met zijn hoofd op deMeer lezen over “Fietser gewond na aanrijding met bestelbus Zwolseweg Wenum Wiesel”

Groot feest op Apeldoornse rotonde na overwinning Nederlands elftal

Apeldoorn – Honderden Oranje-fans hebben zich in Apeldoorn verzameld bij een rotonde in Apeldoornse wijk de Maten om feest te vieren. Het Nederlands elftal versloeg zondagavond Oekraïne met 3-2. De fans kwamen kort na die zege naar de zogenoemde Oranje-rotonde. Er worden fakkels en vuurwerk afgestoken en er rijden auto’s met teksten over Oranje. NaMeer lezen over “Groot feest op Apeldoornse rotonde na overwinning Nederlands elftal”

Scooterrijder gewond na botsing op Ravenweg in Apeldoorn

Apeldoorn – Op de kruising Ravenweg met het Hofveld in Apeldoorn, heeft zaterdagavond een aanrijding plaatsgevonden tussen een scooter en een auto. Hierbij raakte de scooterrijder gewond. Het ongeval gebeurde rond 19.30 uur. Hulpdiensten kwamen kwamen met spoed ter plaatse en ontfermden zich over het slachtoffer. Deze is per ambulance overgebracht naar het Gelre ziekenhuis.Meer lezen over “Scooterrijder gewond na botsing op Ravenweg in Apeldoorn”

Motorrijder gewond na aanrijding met auto Welvaartsdwarsweg Klarenbeek

Klarenbeek – De hulpdiensten zijn zaterdagmiddag gealarmeerd voor een ongeval op de Welvaartsdwarsweg in Klarenbeek. Hierbij raakte een motorrijder gewond. De motorrijder reed over de Welvaartsdwarsweg maar werd over het hoofd gezien door een auto die uit een uitrit kwam. De motorrijder werd over het hoofd gezien door een geparkeerde auto. De motorrijder kwam inMeer lezen over “Motorrijder gewond na aanrijding met auto Welvaartsdwarsweg Klarenbeek”

Parachutist neergestort in weiland bij vliegveld Teuge

Teuge – Een parachutist is vrijdagochtend ernstig gewond geraakt nadat deze hard ten val kwam in een weiland langs de Zandenallee in Teuge. Hulpdiensten rukten rond 10.30 uur groots uit. Meerdere ambulances, een traumahelikopter en politiewagens werden richting de ongevalslocatie gestuurd. Bij aankomst bleek er een parachutist verkeerd terecht te zijn gekomen. Hij kwam tenMeer lezen over “Parachutist neergestort in weiland bij vliegveld Teuge”

Eendjes vluchten van moeder en kruipen opnieuw riolering in; brandweer Apeldoorn schiet opnieuw te hulp

Apeldoorn – De brandweer van Apeldoorn moest woensdagmorgen opnieuw in actie komen op het Mercatorplein in Apeldoorn, voor twee baby eendjes die vast zaten in de riolering. De twee eendjes waren klein genoeg om door een hek heen te kruipen, alleen de moeder kon hier niet doorheen. Moeder eend maakte zich erge zorgen met eenMeer lezen over “Eendjes vluchten van moeder en kruipen opnieuw riolering in; brandweer Apeldoorn schiet opnieuw te hulp”

Laden…

Er is iets fout gegaan. Vernieuw de pagina en/of probeer het opnieuw.