Laatste Nieuws

Push-up Bericht bij nieuwe berichten.

Krijg het laatste nieuws direct in uw mailbox.

Scooterrijder aangereden door auto op de Wapenrustlaan in Apeldoorn

Apeldoorn – Op de Wapenrustlaan heeft woensdag het begin van de avond een ongeval plaatsgevonden tussen een scooterrijder en een automobilist, de scooterrijder raakte hierbij gewond. De scooterrijder stak over ter hoogte van de Aldi en zag een automobilist daarbij over het hoofd. De scooterrijder werd geschept door de auto en liep daarbij een fikseMeer lezen over “Scooterrijder aangereden door auto op de Wapenrustlaan in Apeldoorn”

Twee auto’s flink beschadigd na botsing in Beekbergen

Beekbergen – Op de Loenenseweg ter hoogte van Beekbergen heeft woensdagmiddag een aanrijding plaatsgevonden tussen twee voertuigen. Hierbij vielen geen gewonden. Het ongeval gebeurde iets na 14.30 uur. Twee auto’s personenauto’s kwamen met elkaar in botsing nadat de voorste bestuurster moest afremmen en de bestuurder van de achterste auto, de Peugeot, dit te laat opmerkteMeer lezen over “Twee auto’s flink beschadigd na botsing in Beekbergen”

Motoragent gewond na aanrijding met auto in Apeldoorn

Video | Apeldoorn – Vanavond heeft er op het kruispunt Wapenrustlaan met de Burgemeester Jhr. Quarles van Uffordlaan in Apeldoorn een ongeval plaatsgevonden tussen een motoragent en een auto. Door het ongeval belandde de motoragent in de berm en is daarna door een ambulance met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. De weg blijft voorlopigMeer lezen over “Motoragent gewond na aanrijding met auto in Apeldoorn”

Eglantierlaan afgesloten na groot gaslek

VIDEO+UPDATE: Apeldoorn – De hulpdiensten zijn dinsdagmiddag ter plaatse geweest aan de Eglantierlaan in Apeldoorn. Dit in verband een groot gaslek. Tijdens graafwerkzaamheden werd er een hoofdgasleiding geraakt. De brandweer kwam met spoed ter plaatse en nam geen risico. De omgeving rondom het gaslek werd ruim afgezet. Zo werd een deel van het winkelcentrum afgeslotenMeer lezen over “Eglantierlaan afgesloten na groot gaslek”

Fietster gewond na aanrijding aan de Anklaarseweg in Apeldoorn

Apeldoorn – Dinsdagmiddag heeft er even voor 13.30 een aanrijding plaatsgevonden tussen een fietster en een auto. De fietster raakte hierbij gewond. De fietster fietste over het fietspad langs de Anklaarseweg toen zij bij het oversteekpunt bij de Calypostraat werd geschept door een auto. De fietster is ter controle overgebracht naar het ziekenhuis. De autoMeer lezen over “Fietster gewond na aanrijding aan de Anklaarseweg in Apeldoorn”

Gaslekkage na werkzaamheden in de Houtsnijdershorst in Apeldoorn

Apeldoorn – De brandweer is maandagmiddag even voor 14.30 uur gealarmeerd voor een gaslekkage in wijk De Maten in Apeldoorn. In de Houtsnijdershorst was door graafwerkzaamheden een gasleiding geraakt waarna een gaslekkage was ontstaan. De brandweer kwam ter plaatse en heeft het lek gedicht in afwachting van Liander. Nadat Liander ter plaatse kwam kon hetMeer lezen over “Gaslekkage na werkzaamheden in de Houtsnijdershorst in Apeldoorn”

Laden…

Er is iets fout gegaan. Vernieuw de pagina en/of probeer het opnieuw.