Scooterrijder lichtgewond na ongeluk met auto in Apeldoorn

Op de Sterrenlaan in Apeldoorn heeft zaterdagmiddag een ongeluk plaatsgevonden tussen een automobiliste en een scooterrijder. De scooterrijder raakte daarbij lichtgewond en moest ter plekke worden nagekeken en behandeld door toegesneld ambulancepersoneel.

Het ongeluk gebeurde rond 14.30 uur. De automobiliste reed over de Mercuriuslaan en zag de van rechts komende scooterrijder over het hoofd met een botsing tot gevolg. De scooterrijder raakte lichtgewond. De hulpdiensten kwamen met spoed ter plaatse en ontfermden zich over de betrokkenen. De flink geschrokken automobiliste werd opgevangen door agenten terwijl het ambulancepersoneel de scooterrijder onderzocht en behandelde in de ambulance. Hij hoefde uiteindelijk niet mee naar het ziekenhuis.

De politie heeft van beide betrokkenen een verklaring opgenomen. Zowel de scooter als auto liepen forse schade op.