Ravage en gewonde na ongeluk in Beekbergen

Op de Arnhemseweg (N788) ter hoogte van de op en afrit van de A50 bij Beekbergen heeft donderdag aan het begin van de middag een heftig ongeluk plaatsgevonden. Hierbij raakte een vrouw gewond.

Het ongeluk gebeurde rond 12.30 uur nadat twee personenauto’s met elkaar in botsing waren gekomen. Door de klap botste één van de twee personenauto’s tegen een vrachtwagen waarna deze over de kop sloeg. De bestuurster van de licht grijze personenauto kwam op de kop in haar auto te zitten. De vrouw is door twee mannen uit haar auto geholpen.

De toegesnelde hulpdiensten waren snel ter plaatse. De vrouw is door het ambulancepersoneel nagekeken en vervolgens met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis.

In de grijze auto waarmee de bestuurster van de licht grijze auto als eerste mee in botsing kwam zaten twee mannen. Zij schoten met hun auto van de weg en belandde tussen de struiken. Zij kwamen met de schrik vrij. Alle drie de voertuigen liepen forse schade op.

Vanwege het ongeluk is de N788 volledig afgesloten richting de toe en afrit van de A50 (afrit Hoenderloo). De verkeersongevallen analyse van de politie gaat onderzoek doen naar de toedracht van het ongeluk. De weg blijft dan naar verwachting ook nog enkele uren afgesloten.