Ernstig ongeluk op Zutphensestraat bij Apeldoorn

Op de Zutphensestraat in Apeldoorn, onderaan de afrit van de snelweg A1, zijn vanavond rond half elf twee auto’s hard op elkaar gebotst. Vier inzittenden zouden verwondingen hebben opgelopen, waarvan zeker één bestuurster ernstig.

De auto’s werden door de crash totaal vernield. In de twee auto’s zaten in totaal vier mensen, waarvan de bestuurder van één van de auto’s er dus ernstig aan toe is. Zij moest uit haar auto geknipt worden door de brandweer en is met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

Een traumateam is per auto naar het ongeval gekomen om medische assistentie te verlenen. De traumahelikopter kon vanwege het slechte weer niet opstijgen.

De afrit van de A1 richting Apeldoorn en de Zutphensestraat zijn vanaf de snelweg richting Apeldoorn volledig afgesloten. De Verkeers Ongevallen Analayse (VOA) is al op de plek van het ongeval voor nader onderzoek. De afsluiting van de Zutphensestraat gaat nog zeker enkele uren duren.