Tweede overval in Apeldoorn op een dag; cafetaria overvallen

Voor de tweede keer vandaag heeft er een overval plaatsgevonden in Apeldoorn. De dader is er vandoor.

Nadat vanochtend vroeg de Kruidvat op winkelcentrum Anklaar werd overvallen, was vanavond de cafetaria op de Imkersplaats de klos. Meerdere politiewagens kwamen even na 21.30 uur met spoed ter plaatse.

Agenten nemen verklaringen op van het personeel van de cafetaria en van getuigen. Bij de overval raakte niemand gewond. Waarmee de dader heeft gedreigd en of die er met een buit vandoor is gegaan is nog onduidelijk. De omgeving bij het winkelcentrum wordt ruim afgezet met linten.

De politie is met veel eenheden in de wijk aanwezig en op zoek naar de dader. Of er een verband is met de overval van eerder vandaag bij de Kruidvat wordt onderzocht.