Overval op Kruidvat in Apeldoorn; dader op de vlucht

De politie kreeg zaterdagochtend een melding van een overvalop de Kruidvat op winkelcentrum Anklaar in Apeldoorn. Niemand raakte daarbij gewond.

De melding van de overval kwam even na 09.30 uur binnen bij de meldkamer. Meerdere politiewagens werden met spoed aangestuurd. Bij aankomst van de politie bleek er een gewapende overval te zijn geweest. Een donker getinte man bleek de winkel te zijn ingelopen en het personeel te hebben bedreigd met een wapen. De man zou er met een nog onbekend geld bedrag vandoor zijn gegaan. De agenten hebben verklaringen opgenomen van winkelpersoneel en van getuigen. In de winkel zouden op het moment van de overval meerdere klanten aanwezig zijn geweest. Zij zijn flink geschrokken.

Waarmee het personeel is bedreigd. De politie kan in het kader van het onderzoek hier ook nog niets over vermelden.

Op de ruit van de winkel is inmiddels een briefje geplaatst om winkelend publiek op te hoogte te brengen dat de winkel tijdelijk is gesloten wegens omstandigheden.

Meer informatie omtrent de verdacht leest u op onze Facebookpagina.