Auto gevonden tijdens zoekactie naar vermiste Hebe (10) en Sanne (26); Twee inzittenden overleden.

Tijdens de zoekactie naar de vermiste Hebe (10) en Sanne (26) is zojuist in het water langs de A59 bij S-Hertogenbosch een zwarte Kia Picanto aangetroffen. In de auto zijn twee overleden personen aangetroffen meldt de politie op Twitter. Vermoedelijk gaat het om de vermiste Hebe en haar begeleidster Sanne, aldus de politie.

De hulpdiensten waaronder meerdere brandweerwagens, ambulances en een traumahelikopter kwamen ter plaatse. Helaas bleek alle hulp voor de twee inzittenden te laat. De politie is een onderzoek gestart naar wat er zich precies heeft afgespeeld. Daarbij wordt onderzocht of er sprake is van een ongeval of toch iets anders. Alle scenario’s staan nog open.

Vanwege het incident is een deel van de A59 naar de A2 afgesloten.