Auto belandt op zijn zijkant na ongeluk in Apeldoorn

Op de Generaal van Heutszlaan in Apeldoorn heeft een flinke botsing tussen twee auto’s plaatsgevonden. Een van de auto’s kwam op z’n kant terecht. De bestuurder zat bekneld en is door de brandweer uit de auto bevrijd.

Een groene auto reed over de Generaal van Heutszlaan en verleende geen voorrang aan een witte Volkswagen die vanaf de Frisolaan kwam aanrijden. Hierdoor werd de groene auto vol in de flank geraakt door de automobiliste van de Volkswagen, aldus de politie.

De groene auto belandde door de flinke botsing op zijn kant. De bestuurder heeft even in haar voertuig bekneld gezeten en is door de brandweer via de kofferbak bevrijd. Zij is meegenomen met de ambulance. De bestuurder van de witte Volkswagen is ook nagekeken maar hoefde niet naar het ziekenhuis. Wel is zij flink geschrokken.

Het verkeer kan vrij bewegen over het kruispunt. Alleen het stuk tussen de Generaal van Heutszlaan en de Frisolaan ter hoogte van het Verzetsstrijderspark is afgesloten zodat de voertuigen weggesleept kunnen worden.