Fietsers aangereden op de Loolaan in Apeldoorn; vrouw naar het ziekenhuis

Een bestuurder heeft woensdagochtend twee fietsers aangereden op Loolaan in Apeldoorn. Een vrouw raakte bij de aanrijding dusdanig gewond dat zij per ambulance naar het ziekenhuis moest worden overgebracht.

Het ongeluk gebeurde rond 09.30 uur op de kruising Loolaan met Daendelsweg. De bestuurder reed met zijn rode bestelauto vanaf ze Daendelsweg en wilde de Loolaan op rijden richting de Grote Kerk. Twee fietsers die op dat moment de Loolaan wilde oversteken werden door de bestuurder over het hoofd gezien waarna zij beide ten val kwamen. Een vrouw raakte bij de botsing gewond. Het toegesnelde ambulancepersoneel heeft zich ontfermd over de gewonde vrouw waarna zij per ambulance werd overgebracht naar het ziekenhuis. Ze zou verwondingen aan haar hand en benen hebben. De andere fietser kwam met de schrik vrij.

De politie heeft van alle betrokkenen een verklaring opgenomen. Waardoor de automobilist de twee fietsers over het hoofd zag is nog onduidelijk.