Gewonde bij ongeluk Amersfoortseweg

Op de Amersfoortseweg ter hoogte van de rotonde met de JC Wilslaan in Apeldoorn heeft vrijdagochtend een kopstaart aanrijding plaatsgevonden tussen een personenbusje en een personenauto. Hierbij raakte een persoon gewond, deze is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Het ongeluk gebeurde even voor 11.00 uur doordat het personenbusje moest remmen. De achterop komende automobilist merkte dit te laat op met een botsing als gevolg. De hulpdiensten kwamen met spoed ter plaatse en ontfermden zich over de betrokkenen. Een van hen raakte bij de aanrijding gewond en moest voor verdere behandeling en onderzoek worden overgebracht naar het ziekenhuis.

Vanwege het ongeluk ondervond het verkeer behoorlijk wat hinder. Vooral mensen die vanaf Uddel richting Apeldoorn reden konden rekening houden met het feit dat ze in de file terecht kwamen. In de file stonden vooral gezinnen die onderweg waren naar de Julianatoren die een paar honderd meter verderop zit.

De politie heeft het verkeer langs het ongeluk heen geleidt. De personenauto moet door een berger worden afgesleept.