Opnieuw ongeluk op Zutphensestraat bij Apeldoorn

Op de Zutphensestraat (N345) bij Apeldoorn heeft vrijdag rond het middag uur een aanrijding plaatsgevonden tussen twee personenauto’s. Het ongeluk gebeurde ter hoogte van de op en afrit van de A1.

Het ongeluk gebeurde nadat de automobilist van de rode auto vanaf de A1 kwam en de Zutphensestraat over wilde steken om vervolgens richting Apeldoorn te gaan, op dat moment kwam er een automobilist vanaf Apeldoorn die reed richting Zutphen. Beide voertuigen kwamen precies op de kruising met elkaar in botsing. Beide voertuigen raakten fors beschadigd.

De inzittenden van beide voertuigen, waaronder zeker twee kinderen, zijn nagekeken door het ambulancepersoneel. Niemand hoefde mee naar het ziekenhuis.

Beide voertuigen raakten dusdanig beschadigd dat zij beiden moesten worden afgesleept door een berger. Vanwege het ongeluk was een deel van de afrit en een deel van de kruising afgesloten.

Het punt staat bekend om zijn vele ongelukken. Bijna iedere maand gaat het wel één a twee keer mis. De provincie heeft laten weten dat het punt in het jaar 2024/2025 wordt aangepakt.