Fietsster geschept op N304 bij Ugchelen; voorruit aan diggelen

Een vrouw is dinsdagochtend met haar mountainbike geschept door een automobilist toen zij de N304- Otterloseweg over wilde steken. De vrouw raakte daarbij gewond en moest per ambulance naar het ziekenhuis worden overgebracht.

Het ongeluk vond even na half twaalf plaats. Hulpdiensten kwamen met spoed ter plaatse en ontfermden zich over de gewonde vrouw. Zij is ter plekke nagekeken door het ambulancepersoneel waarna zij per ambulance werd overgebracht naar het ziekenhuis. Over de ernst van haar verwondingen is niets bekend.

De Otterloseweg was gedurende de hulpverlening deels afgesloten. De politie heeft foto’s gemaakt en verklaringen opgenomen van de betrokkenen en van getuigen.

De drie inzittenden van de personenauto kwamen met de schrik vrij, zij waren onderweg naar een camping in Hoenderloo.

De auto van het gezin raakte fors beschadigd en moest door een berger worden afgesleept. De fiets van de gewonde vrouw is door de politie meegenomen.