Scooterrijder botst op taxibusje in Apeldoorn

Een scooterrijder is maandagmiddag lichtgewond geraakt bij een ongeluk met een taxibusje op de kruising Gildenlaan met de Marskramersdonk in Apeldoorn.

Het ongeluk gebeurde rond 14.30 uur nadat de scooterrijder tegen de achterkant van een stilstaande taxibus botste. De taxibus stond te wachten achter de haaientanden om vanuit de Marskramersdonk de Gildenlaan op te rijden. De taxibus stond hierdoor half op het fietspad. De scooterrijder raakte bij de botsing lichtgewond aan zijn knie. Een ambulancemedewerker heeft het verhaal van de jongen aangehoord waaruit hij concludeerde dat hij geen verdere zorg kon bieden. Hij adviseerde de jongen om de huisarts te raadplegen in dien de klachten erger werden en of de pijn aan hield.

Een deel van de kruising was korte tijd afgesloten. Beide voertuigen liepen wat schade op.