Man uit Wageningen raakt gewond bij steekpartij in Apeldoorn

APELDOORN – Op donderdagavond 7 juli omstreeks 23:00 heeft er een steekpartij plaatsgevonden op de kruising Burgersveld-Schoutenveld in de wijk de Apeldoornse wijk de Maten. Hierbij is één 41 jarige man uit Wageningen zwaargewond geraakt.

Het slachtoffer heeft een steekwond in zijn hoofd opgelopen. Meerdere politie-eenheden waaronder meerdere hondengeleiders en twee ambulances waren snel ter plaatse. Ook werd er een traumahelikopter gealarmeerd maar deze kon halverwege retour. Het slachtoffer werd per ambulance met spoed overgebracht naar het ziekenhuis.

Het slachtoffer lag naast een zwarte Mercedes, aan de zijkant van deze Mercedes zaten flinke bloedsporen. Ook ligt er naast de auto een flinke plas bloed.

De omgeving werd afgesloten met linten. De politie deed zowel buurt als sporenonderzoek. De politie vraagt mensen die iets gezien of gehoord hebben contact op te nemen met de politie.

De aanleiding van het steekincident is nog onduidelijk. De politie heeft een 32 jarige man aangehouden als verdachte, hij heeft zich vrijwillig gemeld op het politiebureau. Hij zal door de recherche worden gehoord.