Moeder en kind gewond bij ongeluk in Klarenbeek

Een vrouw is donderdagavond samen met haar kind gewond geraakt bij een zwaar auto-ongeluk op de Woudweg in Klarenbeek. Het tweetal reed vanaf Klarenbeek richting Lieren en botste door nog onbekende oorzaak frontaal tegen een boom aan de andere kant van de weg.

Het ongeval gebeurde rond 18.15 uur. Hulpdiensten werden met spoed opgeroepen, naast twee ambulances en de politie werd ook de brandweer gealarmeerd. De twee personen zaten namelijk nog in het voertuig en het was nog onduidelijk of deze bekneld zaten. Bij aankomst troffen de hulpdiensten een zwaar beschadigde auto aan die overdwars op de weg stond met daarin een vrouw en haar dochtertje. Beide waren bij de aanrijding gewond geraakt. De brandweer heeft het ambulancepersoneel geassisteerd om beide slachtoffers uit de auto te halen.

De twee gewonden werden beide met spoed overgebracht naar het Deventer Ziekenhuis. Over de ernst van hun verwondingen is niets bekend.

De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeluk. De auto is door een bergingsbedrijf afgesleept.