Man (25) uit Vaassen overleden bij ernstig motorongeluk

Bij een ernstig ongeluk op de Geerstraat tussen Vaassen en Nijbroek is vanochtend een (25 jarige) motorrijder om het leven gekomen. Het slachtoffer botste op een boom en overleed ter plekke.

Omwonenden hoorden rond een uur of zeven een harde klap en zagen later tot hun grote schrik waar die vandaan kwam. Een motorrijder was frontaal tegen een boom gereden en daarbij zelf in een sloot terecht gekomen.

Hoe dat precies is gebeurd is niet duidelijk, maar een bestelbusje ter plekke heeft ook flinke deuken opgelopen en de bestuurder daarvan is door de politie meegenomen. Dat de gevolgen ernstig waren bleek hoe dan ook al snel: brokstukken lagen overal verspreid in de berm en de motor zelf kwam enkele meters verder in de tuin van een boerderij terecht.