Politie doet inval in café op de Eglantier; politie treft drugs aan

Een grote politiemacht is vrijdagavond een café binnen gevallen aan de Eglantier in Apeldoorn. Het gebied rondom het café is ruim afgezet met linten en is omsingeld door agenten.

De inval zou rond sluitingstijd zijn begonnen. Het café zou de deuren sluiten rond 22.00 uur, aldus de website van het café. In de café waren meerdere mensen aanwezig. Zij moesten met hun handen boven het hoofd gaan zitten op de grond. Agenten gingen ondertussen hun gegevens controleren en doorzochten het pand met onder andere speurhonden.

Wat de aanleiding van de inval is en of er bijzonderheden zijn gevonden is nog niet bekend. Een woordvoerder van de politie meldt dat zij morgen in de loop van de dag met meer informatie kunnen komen.

Het gebied blijft voorlopig afgezet totdat het onderzoek is afgerond. De recherche maakt deel uit van het onderzoeksteam.

Later meer…