Twee gewonden bij ongeluk op Edisonlaan in Apeldoorn

Bij een ongeval vrijdagavond op de Edisonlaan in Apeldoorn zijn twee gewonden gevallen. Zij werden ter plekke behandeld en onderzocht door het toegesnelde ambulancepersoneel.

Het ongeval gebeurde rond 19.15 uur op de kruising Edisonlaan met de Nobelstraat. Een automobilist zag een scooterrijdster over het hoofd met een harde botsing tot gevolg. De scooterrijdster zat samen met een andere jonge vrouw op de scooter. De twee vrouwen kwamen hard ten val en liepen daarbij meerdere verwondingen op.

De politie was snel ter plaatse en ontfermden zich over de twee in afwachting van het ambulancepersoneel. Het ambulancepersoneel heeft de dames in de ambulance onderzocht en behandeld. Zij hoefde uiteindelijk niet mee naar het ziekenhuis.

De scooter en auto liepen beide enige schade op.