Politie treft lichaam aan tijdens onderzoek naar vermiste Gino (9)

De politie heeft vanmorgen een lichaam aangetroffen tijdens de zoektocht naar de vermiste Gino (9) die sinds woensdag vermist is vanuit Kerkrade (Limburg), dat laat de politie weten.

De politie hield vanmorgen een man aan in een woning in Geleen. De politie verdenkt de man van betrokkenheid rondom de vermissing van Gino. Gino was woensdagavond aan het voetballen op een speelveldje vlakbij het huis van zijn oudere zus waar hij tijdelijk verbleef.

De politie heeft nadat de man werd aangehouden, een lichaam aangetroffen, ook in een woning in Geleen. De politie meldt dat zij rekening houden dat het gevonden lichaam van de vermiste Gino is. “We weten dat dit bericht enorme impact heeft op de familie, vrienden en iedereen die heeft meegeholpen met zoeken” aldus de politie op Twitter.

De politie hoopt later vandaag met meer informatie te komen.