Automobilist gewond bij ongeluk in Loenen; auto belandt in tuin

Bij een botsing tussen twee personenauto’s gistermiddag in Loenen, is een automobilist gewond geraakt. Hij werd per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Het ongeval gebeurde op de kruising Burggraaf met de Steek. Een automobilist die over de Steek reed met zijn Saab, negeerde naar alle waarschijnlijkheid het stopbord waarna hij de kruising op reed. Een automobilist merkte de Saab, die eigenlijk had moeten wachten, over het hoofd met een harde botsing tot gevolg. De Saab kwam in een tuin tegen een heg tot stilstand.

De hulpdiensten, waaronder twee ambulances waren snel ter plaatse. Beide bestuurders werden in de toegesnelde ambulances onderzocht en behandeld. De bestuurder van de Saab werd voor verdere behandeling en onderzoek meegenomen naar het ziekenhuis.

Door het ongeval lag de kruising bezaaid met glas en brokstukken. Een berger heeft beide voertuigen afgesleept.