Man gewond na conflict in relationele sfeer

Op de Adelaarslaan in Apeldoorn stond het woensdagavond even vol met politiewagens en een ambulance. Bij een incident in een relationele sfeer was één man gewond geraakt aan zijn arm. Hij is door het ambulancepersoneel naar het ziekenhuis overgebracht.

De politie was met zes voertuigen ter plaatse. De inzet van de hulpdiensten trok veel bekijks. Vooral omdat het plaats vond op winkelcentrum hart van zuid.

Een politieagent ter plekke kon woensdagavond nog niet aangeven wat er precies was gebeurd, een woordvoerder van de politie Oost Nederland kon dat donderdagochtend wel. Hij laat weten dat het gaat om een conflict in een woning. In de woning waren twee mannen en een vrouw aanwezig. Een van de mannen raakte gewond aan zijn arm en is hiervoor behandeld in het ziekenhuis.

De politiewoordvoerder geeft aan dat er verder niemand gewond is geraakt en dat er niemand is aangehouden. ‘We hebben bemiddeld waarna de situatie weer rustig was, wel leggen we alles vast’ aldus een woordvoerder van de politie.