Forse schade na aanrijding in Vaassen; bestuurder mee met de politie

Een auto met een wiel minder én een geknapte brandstoftank in een weiland. Een aanrijding op de Geerstraat tussen Vaassen en Nijbroek zorgde er maandagmiddag voor dat de weg enige tijd werd afgesloten. De botsing tussen van twee auto’s deed een van de voertuigen met de achterkant in een weiland belanden. De bestuurder van een van de auto’s moest mee naar het politiebureau.

Bij het ongeval raakte niemand gewond. De toedracht van de botsing is nog niet bevestigd. Bij de klap raakte beide auto’s behoorlijk beschadigd. Een van de voertuigen kwam met een afgebroken achterwiel en een geknapte brandstoftank in een naastgelegen weiland terecht. De berger moest de auto optakelen om deze te kunnen afslepen.

De bestuurder van het andere voertuig moest met de agenten mee naar het politiebureau.