Hagelbui leidt tot ongeluk in Beekbergen; vrouw gewond naar het ziekenhuis

Een automobiliste is zaterdagochtend van de weg geraakt tijdens een flinke hagelbui. De automobiliste reed vanaf de A50, over de Arnhemseweg richting Beekbergen toen het mis ging. De vrouw raakte door de hagel, wat op het wegdek terecht was gekomen, in de slip waarna zij vervolgens via de berm tussen de struiken en bomen tot stilstand kwam.

Het eenzijdige ongeval gebeurde rond 10.45 uur. De vrouw zat samen met twee kleine meisjes in de auto. De hulpdiensten, waaronder twee ambulances waren snel ter plekke en ontfermden zich over de drie inzittenden. De twee kleine meisjes waren vooral flink geschrokken en kregen van de hulpdiensten een trauma-beertje, zij raakte niet gewond. De vrouw werd door het ambulancepersoneel ter plekke behandeld en onderzocht waarna zij voor verdere controle mee moest naar het ziekenhuis.De twee kleine meisjes werden door een familielid opgehaald.

Vanwege het ongeval ontstond er een verkeersopstopping aan beide kanten van het ongeluk. Het verkeer werd om en om langs het ongeluk geleid.

De auto waarin het drietal zat raakte fors beschadigd en moest door een berger uit de bosschage worden getakeld.