Fietster gewond na ongeluk op Anklaarseweg in Apeldoorn

Een vrouw is maandagmiddag gewond geraakt nadat zij op de Anklaarseweg werd aangereden door een automobilist. De werd met beenletsel overgebracht naar het ziekenhuis.

Het ongeluk gebeurde rond 17.30 uur op de kruising Anklaarseweg met de Bovenkruier in Apeldoorn. De vrouw reed op haar fiets toen een automobilist die van de Bovenkruier af kwam, haar over het hoofd zag met een botsing als gevolg.

De hulpdiensten waren snel ter plaatse en ontfermden zich over de gewonde vrouw. Zij bleek veel pijn te hebben aan haar been en is ter plaatse nagekeken door het ambulancepersoneel. Nadat de vrouw in de ambulance was onderzocht, werd besloten de vrouw mee te nemen naar het ziekenhuis voor verdere controle en behandeling.

De politie heeft verklaringen opgenomen van getuigen en de betrokkenen. Zowel de fiets als auto liepen enige schade op bij de aanrijding.