Meisje aangereden door auto op de Laan van Erica en moet naar het ziekenhuis

Bij een ongeluk op de kruising Laan van Erica met de Groene Voorwaarts in Apeldoorn, is donderdagmiddag een fietster gewond geraakt. Het slachtoffer werd per ambulance overgebracht naar het Gelre ziekenhuis.

Het ongeluk gebeurde rond 13.30 uur ter hoogte van de verkeerslichten. Het meisje wilde bij de verkeerslichten de Laan van Erica oversteken en werd door aangetikt door een auto. Het meisje kwam ten val en raakte gewond. Hulpdiensten waren snel ter plaatse en ontfermden zich over het gewonde meisje. Zij werd uiteindelijk voor verder onderzoek mee genomen naar het ziekenhuis.

De politie heeft verklaringen opgenomen van de betrokkenen. Hoe het ongeluk heeft kunnen ontstaan is nog onduidelijk. Vermoedelijk is een van de partijen door het rode verkeerslicht heen gereden.