Man verzet zich bij aanhouding in school gebouw ROC Aventus

Een jongeman is woensdagmiddag aangehouden naar aanleiding van een conflict dat zou hebben plaatsgevonden op het station in Apeldoorn. De verdachte ging er na het conflict vandoor en vluchtte het naast gelegen schoolgebouw in.

Vier politiewagens kwamen met spoed ter plaatse. Na een korte zoekactie kon de verdachte worden aangetroffen in de school. Hier werd hij door de agenten aangehouden. Tijdens de aanhouding verzette de jongeman zich hevig, zowel binnen als buiten de school.

De verdachte werd uiteindelijk in een politieauto geladen en met spoed overgebracht naar het politiebureau. Daar zal hij worden ingesloten en worden voorgeleid aan de hulp officier van justitie.

Toen de politiewagens eenmaal waren vertrokken, keerde de rust weer terug.