Fietser gewond na ongeluk met auto op Kanaal zuid in Apeldoorn

Bij een aanrijding tussen een fietser en een auto op de kruising Kanaal Zuid met de Wilmersdorf in Apeldoorn is dinsdagmiddag een man gewond geraakt. De man werd door een automobilist over het hoofd gezien met een botsing tot gevolg.

Het ongeluk gebeurde rond 16.30 uur. De hulpdiensten waren snel ter plaatse en ontfermden zich over de gewonde fietser. Na onderzoek ter plaatse besloot het ambulancepersoneel de man mee te nemen naar het ziekenhuis voor verdere behandeling.

De politie heeft van beide partijen een verklaring opgenomen. De bestuurder van de auto kon hierna zijn weg vervolgen. De auto liep net zoals de fiets bij de botsing wat schade op.

De toedracht van het ongeluk is nog onduidelijk. Op deze plek vinden regelmatig aanrijdingen plaats, vaak doordat de automobilisten vanaf de Wilmersdorf fietsers/scooterrijders over het hoofd zien.