Scooterrijdster gewond na botsing met auto op de Drie Maagden rotonde

Bij een ongeluk tussen een scooter en een auto op de Drie Maagden rotonde in Apeldoorn, is donderdagmiddag een vrouw gewond geraakt.

Het ongeluk gebeurde rond 12.20 uur nadat de bestuurster van de auto, de rotonde wilde verlaten in de richting van de Laan van Maten. Bij het verlaten van de rotonde zag de automobiliste een scooterrijdster over het hoofd met een botsing tot gevolg. De scooterrijdster kwam ten val en raakte gewond.

Omstanders boden het gewonde slachtoffer eerste hulp in afwachting van de hulpdiensten en bekommerden zich over de geschrokken automobiliste. De hulpdiensten waren snel ter plaatse en namen de zorg over.

De gewonde vrouw had veel pijn en werd door het toegesnelde ambulancepersoneel onderzocht en behandeld. Na onderzoek en behandeling ter plaatse werd besloten de vrouw over te brengen naar het Gelre Ziekenhuis voor verdere behandeling.

De scooter en auto liepen beide lichte schade op bij de botsing. De scooter van de vrouw wordt door familie opgehaald. De geschrokken automobiliste kon haar weg vervolgen.