Gewapende overval op charly in Apeldoorn

Apeldoorn – De politie in Apeldoorn is op zoek naar een dunne man met een baardje, volgens de politie droeg de man een zwart Black banana pak en had hij een pet met capuchon op. De politie zoekt de man naar aanleiding van een overval op een filiaal van de Charly aan de Arnhemseweg.

De politie kreeg rond 22.00 uur een melding binnen dat er een overval was gepleegd bij de cafetaria aan de Arnhemseweg. Op het moment van de overval was er een vrouwelijke medewerkster aan het werk. De overvaller dreigde met een mes en eiste geld. De overvaller zou er met een klein geld bedrag vandoor zijn gegaan. De politie wilt dit in verband het onderzoek niet zeggen.

De medewerkster is erg geschrokken, collega’s van de vrouw kwamen na het horen van de overval direct naar de cafetaria toe om de vrouw bij te staan.

De politie startte direct en een zoekactie naar de verdachte. Meerdere politiewagens reden rond in de omgeving. Ook werd er zelfs nog een politiehond ingezet. Naast dat agenten zochten naar de verdachte werd ook burgernet ingeschakeld. Zo vroeg de politie mensen om uit te kijken naar de verdachte en bij het zien van de man om 112 te bellen.

Ondanks de politie-inzet en de burgernet actie werd de verdachte niet aangetroffen. De politie doet verder onderzoek. Tips blijven welkom bij de politie, mensen kunnen deze doorgeven via 0900-8844 of via meldmisdaad anoniem via 0800-7000.