Vrouw gewond naar het ziekenhuis na harde botsing in Uddel; hondje nagekeken door ambulancepersoneel

Vanmiddag omstreeks 16.00u zijn er thv de op/afrit Kootwijkerweg N302 met de A1 bij Uddel, twee personenauto’s met elkaar in botsing gekomen.

Beide voertuigen liepen flinke schade op.
In de Volvo zat een gezien in. Man, vrouw en hun 2 kinderen. In de Renault zat een man, vrouw en een hond. De vrouw die de auto bestuurde is met onbekende verwondingen naar het Gelre ziekenhuis in Apeldoorn overgebracht.
Alle inzittenden van beide voertuigen zijn door de ambulancedienst onderzocht maar hoefden geen verdere medische hulp. De hond is ook door een ambulance medewerker onderzocht aangezien deze erg geschrokken was en trilde.


Bij dit ongeval zijn 4 ambulances opgeroepen en het gedeelte waar het ongeval plaats vond is even voor het verkeer afgesloten geweest. Het verkeer dat de op en afrit gebruikt is enige hinder ondervonden.

Politie doet onderzoek naar de exacte toedracht van het ongeval.