Bestuurder belandt met auto in greppel en moet mee naar het politiebureau

Beekbergen – Een automobilist is afgelopen nacht door nog onbekende oorzaak met zijn auto in een greppel langs de Hansegraaf in Beekbergen belandt. De bestuurder bleek wat teveel te hebben gedronken en moest met agenten mee naar het bureau.

Rond 01.00 uur kwam er bij de meldkamer een melding binnen van een eenzijdige aanrijding op de Hansegraaf in Beekbergen. Voorbijgangers troffen een auto in de greppel aan met daarbij de bestuurder. Zij belde de politie. Naast de politie kwam er ook een ambulance met spoed ter plaatse. Het ambulancepersoneel heeft de man kort onderzocht maar van letsel bleek geen sprake waarop het ambulancepersoneel weer snel terug richting de post kon.

Agenten namen ondertussen verklaringen op van de voorbijgangers en van de bestuurder. Een eerste ademtest bij de bestuurder zou aan hebben gegeven dat de man iets teveel in het glaasje heeft gekeken. Tevens had de man geen rijbewijs of identiteitskaart bij zich. Hij is door agenten mee genomen naar het politiebureau. Hier zal de identiteit van de man worden vastgesteld en zal er een nadere blaastest worden afgenomen.

De auto van de man is door een berger uit de greppel getakeld en afgesleept.

Later meer…