Fietser gewond na ongeluk in Loenen

Loenen – Bij een ongeluk op de Hoofdweg in Loenen is zondagmiddag een fietser gewond geraakt. Een automobilist zag de fietser over het hoofd met een botsing tot gevolg.

Het ongeval gebeurde iets na 13.30 uur nadat een automobilist, die vanaf de Molen Allee, de Hoofdweg op wilde rijden. Hij zag hierbij echter een fietser te laat met een botsing tot gevolg. De fietser kwam hard ten val en raakte gewond.

Hulpdiensten kwamen met spoed ter plaatse en ontfermde zich over de man. Hij werd door het ambulancepersoneel ter plaatse onderzocht en behandeld waarna hij voor verdere behandeling werd overgebracht naar het Ziekenhuis.

Zowel de fiets als auto hebben bij de botsing wat schade opgelopen. De agenten hebben van zowel getuigen als van de bestuurder van de auto een verklaring opgenomen.