Twee auto’s zwaar beschadigd door ongeluk op Zutphensestraat in Apeldoorn

De Zutphensestraat bij de snelweg A1 richting Apeldoorn is afgesloten na een harde botsing tussen twee auto’s. Oorzaak was een voorrangsfout van een van beide bestuurders. Wie verantwoordelijk was, wordt nog onderzocht. Bij de bewuste op- en afrit gebeurt gemiddeld maandelijks een ongeluk.

Zowel de bestuurster van de bedrijfsauto als de bestuurder van de grijze auto kwamen vandaag met de schrik vrij, na een kort onderzoek door ambulancepersoneel bleek dat zij niet mee hoefden naar het ziekenhuis. Wel zaten de auto’s flink in elkaar. Een berger moest beide voertuigen wegslepen.

Het overige verkeer ondervindt fikse hinder van de bergingswerkzaamheden. Het verkeer op de Zutphensestraat staat vast. Automobilisten die de snelweg A1 op of af willen ter hoogte van de plek waar de botsing plaatsvond, moeten omrijden.