Man gewond na zware aanrijding Kanaalweg Vaassen

Video: Vaassen – De hulpdiensten zijn donderdag aan het eind van de middag uitgerukt voor een ernstig ongeval op de Kanaalweg in het buitengebied van Vaassen.

Een bestuurder van een auto-ambulance reed rond 17.50 uur over de Kanaalweg vanaf Apeldoorn in de richting van Vaassen toen hij door een onbekende oorzaak de macht over het stuur verloor.

De man belandde in de berm en botste frontaal op een boom. Door de harde klap vloog de man met zijn hoofd hard tegen de voorruit aan. Omstanders zagen het ongeval gebeuren en belden direct 112.

Ambulance, Brandweer en Politie kwamen met spoed ter plaatse, de man is enige tijd buiten kennis geweest en door de brandweer uit zijn voertuig bevrijd. Het ambulancepersoneel heeft de man behandeld en met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis overgebracht.

Nadat de brandweer het voertuig had veilig gesteld door de accu los te koppelen konden zij retour. Een berger moest het zwaar beschadigde voertuig afgeslepen. De weg was ten tijden van het ongeval afgesloten.