Flat ontruimd na brand Cort van der Lindenstraat Apeldoorn

Video: Apeldoorn – De brandweer is zondagavond rond 23.15 uur gealarmeerd voor een keukenbrand aan de Cort van der Londenstraat in Apeldoorn.

Na een vlam in de pand schoot het vuur in de afzuigkap. Binnen no-time hing er veel rook rond de flat. De politie was snel ter plaatse en ontruimde de hele flat. De brandweer kwam met spoed ter plaatse met een blusvoertuig en een hoogwerker.

De brandweer was snel ter plaatse en had het vuur snel onder controle. Een bewoonster had veel rook ingeademd en werd gecontroleerd door het met spoed ter plaatse gekomen ambulancepersoneel maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

De bewoners konden na enige tijd weer terug naar hun woningen. De bewoonster van het appartement waar de brand uitbrak wordt elders opgevangen. Salvage komt namens de verzekeraar ter plaatse om de schade op te nemen.