Gewonde en veel schade na aanrijding met drie voertuigen A50 Beekbergen

Beekbergen – Op de A50 tussen Hoenderloo en Loenen heeft zondagavond even voor 21.30 uur een aanrijding plaatsgevonden tussen meerdere voertuigen.

Door een onbekende oorzaak kwamen drie personenauto’s met elkaar in botsing. Twee jongens zagen het ongeval gebeuren en besloten direct om het ongeval af te schermen met hun voertuig met zwaailicht.

De hulpdiensten rukten met spoed uit. Twee ambulances en meerdere politiewagens kwamen ter plaatse. Ook de brandweer werd gealarmeerd omdat er mogelijk sprake was van een beknelling, dit bleek later niet het geval.

Door het ongeval werden twee rijstroken afgesloten, het verkeer liep hierdoor een kleine vertraging op. Een jongeman uit de rode auto is door het ambulancepersoneel behandeld en naar het ziekenhuis overgebracht. Alle andere inzittenden van de andere twee voertuigen werden gecontroleerd door de tweede ambulance maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

Alle drie de voertuigen moesten worden getakeld, twee daarvan raakte zwaar beschadigd.