Aanrijding met politievoertuig Europaweg Apeldoorn

Video: Apeldoorn – Maandagmorgen even voor 10.00 uur heeft er een aanrijding plaatsgevonden tussen een personenauto en een politievoertuig op de kruising Europaweg met de Laan van Mensenrechten in Apeldoorn.

Door de klap schoten ook de airbags bij beide voertuigen uit. De vrouw uit de blauwe personenauto is door het, met spoed ter plaatse gekomen, ambulancepersoneel gecontroleerd maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis, ook de agent(en) bleven ongedeerd.

Hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren is onbekend, ook is niet bekend of de politieauto zwaailicht en sirene voerde op het moment van het ongeval. De verkeersongevallen analyse gaat ter plaatse onderzoek doen naar het ongeval. De kruising is ten tijde van dit onderzoek deels afgesloten.