Man (62) overleden na val van fiets in Apeldoorn; familie zoekt getuigen

Apeldoorn – De 62-jarige man die in de nacht van 6 op 7 november ten val kwam met zijn fiets op het fietspad langs de Mheenlaan is in het ziekenhuis overleden. 

De man kwam ten val met zijn fiets en was bij aankomst van de hulpdiensten niet bij kennis. Het ambulancepersoneel startte direct de reanimatie in afwachting van de tweede ambulance uit Deventer. Het mobiel medisch team mocht vanwege het slechte weer niet vliegen en rukte uit met de auto. De man is met spoed naar het ziekenhuis gebracht waar hij vrijdag overleed.

Wat er precies is gebeurd is onbekend, familie en vrienden zouden dit graag te weten komen en vragen daarom naar mensen die meer weten, zij kunnen mailen naar vriendenvanleen@gmail.com 

“Helaas gister afscheid moeten nemen van mijn lieve pappa, schoonvader en gekke opa Leen.

Het had niet zo vroeg mogen zijn en zeker niet op deze manier mogen gaan.

Wij vragen iedereen die iets weet of die beelden heeft van de nacht van zaterdag 6 november op zondag 7 november tussen 00.00 en 00.30 tussen de Paslaan en Mheenlaan in Apeldoorn deze te delen met mij of de politie.
Ook alle andere informatie die kan helpen is welkom.

Dank aan allen die hem gereanimeerd en geholpen hebben. Zeer dankbaar zijn wij voor de dagen die we daarna nog samen hebben gehad.”