Politie zoekt in water langs Deventerstraat in Apeldoorn naar mogelijk vuurwapen

Aan de Deventerstraat in Apeldoorn is het Landelijk Team Onderwaterzoekingen bezig met het dreggen van een sloot. Het politieteam is op zoek naar het wapen van de dodelijke schietpartij die vorige week in Apeldoorn plaatsvond. 

Deze sloot ligt langs de vluchtroute van de verdachte van de dodelijke schietpartij. De sloot wordt met behulp van speciale magneten onderzocht. Het gaat om een zoektocht naar het mogelijke wapen waarmee de 41-jarige Michel Zuman is neergeschoten. 

De LTOZ heeft van 10 uur vanochtend tot 13 uur vanmiddag uitvoerig de sloot doorzocht, maar tot dusver nog niets gevonden. Op dit moment is de zoektocht in de sloot gestaakt. 

Vorige week overleed slachtoffer Michel Zuman aan zijn verwondingen van de schietpartij. Midden in de nacht werd hij neergeschoten in zijn woning in Apeldoorn aan de Kervelstraat. Sindsdien doet de politie uitvoerig onderzoek naar deze schietpartij.