Fietser zwaargewond na aanrijding met vrachtwagen Arnhemseweg Apeldoorn

Video: Apeldoorn – De hulpdiensten zijn vrijdagochtend gealarmeerd voor een ernstig ongeval op de Arnhemseweg in Apeldoorn.

Een chauffeur reed met zijn vrachtwagen over de Arnhemseweg en sloeg af naar de Talingweg, maar zag daarbij een fietser over het hoofd. De fietser kwam ongelukkig in botsing met de vrachtwagen en liep daarbij ernstig beenletsel op.

Hulpdiensten kwamen massaal ter plaatse. De politie moest omstanders vragen te vertrekken. De brandweer kwam met spoed ter plaatse om het incident af te schermen en een tent over de plek te zetten waar het slachtoffer lag.

Het slachtoffer is per ambulance met spoed naar de Oost-Veluweweg gebracht waar de traumahelikopter landde. Daarna is het slachtoffer met spoed onder begeleiding van een arts naar het ziekenhuis in Zwolle gebracht.

De Arnhemseweg en de Talingweg waren ten tijde van het ongeval en het sporenonderzoek volledig afgesloten.