Fatale schietpartij Apeldoorn vanavond in Opsporing Verzocht

Televisie programma opsporing verzocht besteedt vanavond aandacht aan de dodelijke schietpartij van vorige week woensdagnacht aan de Kervelstraat in Apeldoorn. De politie is op zoek naar camerabeelden en of mensen die iets gehoord hebben of informatie hebben over de schietpartij.

Bij de schietpartij kwam een van de bewoners, van een woning aan de Kervelstraat om het leven. De man werd meerdere malen onder vuur genomen, agenten troffen bij aankomst maar liefst acht kogelhulzen aan. Forensisch experts begonnen direct met een groot onderzoek, zo werd er onder andere een PD unit en schermen in de straat geplaatst. De forensisch experts stelde sporen veilig en verrichte ter plekke sporen onderzoek.

De schutter was na de schietpartij gevlucht, agenten zochten de omgeving nog af maar zonder resultaat. De politie heeft inmiddels een TGO (Team Grootschalige Opsporing) op de zaak gezet. Dit zijn zo’n dertig rechercheurs die de zaak onderzoeken.

De woning waar het slachtoffer woonde werd omschreven door buurtbewoners als een probleempand. In het pand werd gedaan aan kamer verhuur. Er zouden zo’n tien mensen in het pand wonen. De burgermeester heeft vlak na de schietpartij besloten het pand te sluiten. Dit om de buurt ook een veilig gevoel te geven. Tot wanneer de woning gesloten blijft is nog niet bekend gemaakt.