Zoektocht naar vermiste Karlijn (17) in Otterlo ’Kijk uw stallen en schuurtjes na’

OTTERLO – De zoekactie naar de vermiste Karlijn (17) breidt zich verder uit. Woensdagavond wordt in Otterlo met een drone en een helikopter naar haar gezocht.

Bij de zoekactie zet de politie onder andere een drone en een helikopter in. Ook de Marechaussee en burgers helpen mee met zoeken naar Karlijn. De zoekactie richt zich op het buitengebied rondom de N801. Naar aanleiding van twee tips die bij de politie binnen zijn gekomen wordt er nu gezocht in deze omgeving. Mensen in de omgeving Wekerom en Otterlo wordt gevraagd in schuurtjes en stallen te kijken of het meisje daar is.

Karlijn heeft een mager postuur en draagt een beige hoodie met karamel bruine letters, zwarte Adidas sportbroek met drie witte strepen en Adidas gympen. Zij heeft vermoedelijke een witte deken bij zich. Mocht u haar zien, bel dan direct de politie.