Gewonde bij ongeval onderaan op en afrit Zutphensestraat Apeldoorn

Apeldoorn – Op de Zutphensestraat heeft ter hoogte van de op en afrit opnieuw een ongeval plaatsgevonden tussen twee personenauto’s. Hierbij raakte een vrouw gewond.

De bestuurder van een Volkswagen Passat kwam vanuit Apeldoorn en wilde de oprit opdraaien naar de A1 richting Amersfoort. Tegelijk kwam een bestuurder van een Volkswagen Golf vanuit Zutphen richting Apeldoorn en botste bij de Passat in de flank.

In de Passat zat een man, deze kwam met de schrik vrij. In de Golf zaten een man, vrouw en een hondje. Terwijl het baasje van de hond in de ambulance werd onderzocht zat het hondje onrustig in de auto op zoek naar zijn baasje. Toen de man uit de ambulance kwam haalde hij direct zijn hondje uit de auto en knuffelde het beest lang.

De bijrijdster van de Golf is overgebracht naar het ziekenhuis. Voor het ongeval kwamen twee ambulances met spoed ter plaatse. Ook de brandweer kwam met spoed ter plaatse omdat er mogelijk spraken was van een beknelling, dit bleek niet het geval.

Omdat het op dit punt wekelijks raak is met aanrijding en zelfs met gewonden laat de provincie weten dat er binnenkort wat aan de verkeerssituatie gedaan wordt.

Lees ook:
Gewonde na aanrijding Zutphensestraat Apeldoorn

Opnieuw raak op Zutphensestraat; ditmaal botsen vrachtwagen en personenauto op elkaar

Kind gewond na ongeval op de Zutphensestraat in Apeldoorn

Ongeval tussen auto en vrachtwagen Zutphensestraat Apeldoorn

Auto totall loss na aanrijding met vrachtwagen op de Zutphensestraat