Gewonde bij auto-ongeluk in Beekbergen; brandweer verwijderd dak van auto

Beekbergen – Een automobilist is vanmorgen gewond geraakt bij een ernstig ongeval op de Loenenseweg in Beekbergen. Door de klap van de botsing kwam een van de wagens op zijn kant terecht. De bestuurder moest door de brandweer uit zijn benarde positie bevrijd worden. De weg is tijdelijk afgesloten voor al het verkeer.

Bij de aanrijding waren twee auto’s betrokken: De bestuurder van een Fiat moest voorrang verlenen aan een van links komende Skoda.  Door nog onbekende redenen gebeurde dat niet. Daarop botste de Skoda op de bestuurderskant van de andere auto, waarop de Fiat op zijn kant op het wegdek kwam te liggen.

De bestuurder van de Fiat zat bekneld in zijn auto en kon met moeite bevrijd worden. De brandweer heeft het dak van de auto moeten verwijderen om de man uit het voertuig te halen. Er waren twee ambulances ter plaatse om beide automobilisten te behandelen. De beknelde bestuurder moet mee naar het ziekenhuis.

De Loenenseweg is afgesloten tussen de A50 en Beekbergen. Het verkeer moet omdraaien om een alternatieve route te nemen en dat zorgt voor flinke verkeersproblemen tussen Beekbergen en Loenen.

Tekst bron: De Stentor Apeldoorn.