Auto krijgt kop-staart botsing en schept fietser Kayersdijk Apeldoorn

Apeldoorn – De hulpdiensten zijn vrijdag aan het eind van de middag gealarmeerd voor een ongeval op de Kayersdijk in Apeldoorn.

Een vrouw reed even voor 16.00 uur in haar Peugeot over de Kayersdijk toen zij ter hoogte van de Savornin Lohmanstraat schrok van een fietser die plots wou over steken, de vrouw remde hard. Een achterop komende automobilist kon een botsing niet meer voorkomen en knalde achterop de Peugeot.

Door de botsing schoot de auto van de vrouw naar voren waardoor de fietser hard met zijn hoofd op de voorruit terecht kwam.

De hulpdiensten kwamen met spoed ter plaatse. Het ambulancepersoneel behandelde de fietser in de ambulance. Ook de automobilisten werden gecontroleerd, maar kwamen met de schrik vrij. De fietser is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Door het ongeval was de Kayersdijk tijdelijk volledig afgesloten, dit leverde de nodig verkeersopstoppingen op. Beide voertuigen moesten worden afgesleept.