Motorrijdster gewond na botsing met auto Stadhoudersmolenweg Apeldoorn

Apeldoorn – Dinsdagmiddag even na 17.00 uur zijn de hulpdiensten gealarmeerd voor een ongeval op de Stadhoudersmolenweg in Apeldoorn. Het ongeval vondt plaats tussen een motorrijdster en een automobilist. De motorrijdster raakte hierbij gewond.

Het ongeval gebeurde ter hoogte van de Lage Brink. Door een onbekende oorzaak kwamen de twee met elkaar in botsing. De vrouw kwam daarna met haar motor hard ten val.

De hulpdiensten waaronder een ambulance kwamen met spoed ter plaatse. De vrouw is door het ambulancepersoneel behandeld aan haar verwondingen en overgebracht naar het ziekenhuis, vermoedelijk met een gebroken pols.

Do auto en de motor raakte zwaar beschadigd en moesten beide worden afgesleept. In de Opel zat een jongeman, deze bleef ongedeerd maar was erg geschrokken. De politie heeft een blaastest bij de jongen afgenomen.

Door het ongeval werd de Stadhoudersmolenweg afgesloten. Hierdoor ontstond een flinke verkeershinder. Een bestuurder van een lesauto besloot langs de file op te rijden en dwars door de plaats van het ongeval heen te rijden.

De politie onderzoekt hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren.