Man gewond na botsing tegen boom Staverhul Uddel

Uddel – Bij een eenzijdige aanrijding op de Staverhul in Uddel is dinsdagmiddag een man gewond geraakt. De man reed met zijn auto over de Staverhul toen hij door nog onbekende oorzaak van de weg raakte en tegen een boom botste. 

Het ongeval gebeurde rond 12:00 uur, politie en ambulancepersoneel waren snel ter plaatse. De bestuurder werd behandeld en onderzocht door het ambulancepersoneel waarna hij voor controle toch mee moest naar het ziekenhuis. Volgens de politie raakte de man bij de aanrijding lichtgewond. 

De auto van de man raakte fors beschadigd en moest door een berger worden afgesleept. 

Vanwege het ongeval was een deel van de Staverhul ter hoogte van Uddel afgesloten. Het verkeer onder vond hierdoor enige verkeershinder. 

De toedracht van het ongeval is nog onduidelijk. De politie heeft verklaringen opgenomen van onder andere de bestuurder.