Slachtoffer door brandweer bevrijd na ongeval Broekeld Uddel

Uddel – Bij een aanrijding op een boerenerf aan de Broekeld in Uddel zijn zaterdagochtend twee gewonden gevallen. Een van hen moest in ieder geval mee met de ambulance naar het ziekenhuis. 

Het eenzijdige ongeluk gebeurde rond 11.30 uur. Een auto was door nog onbekende oorzaak door een hekwerk heen gereden en in een sloot tot stilstand gekomen. Meerdere brandweerwagens en ambulance spoedde zich naar de boerderij. Bij aankomst bleek dat er een persoon bekneld zat in het voertuig. De brandweerlieden wisten deze persoon te kunnen bevrijden waarna deze per ambulance werd overgebracht naar het ziekenhuis. Over het de ernst van het letsel is niets bekend. 

Een tweede inzittende raakte lichtgewond. Deze is ter plaatse onderzocht en behandeld. Voor zover bekend hoefde deze niet mee naar het ziekenhuis. 

Over de toedracht van het ongeval is niets bekend.