Man schiet met kruisboog in Almelo; twee doden en een gewonde

Almelo- Bij een ‘steekincident’ in Almelo zijn twee doden en een gewonde gevallen, dat meldt de politie. Wat er precies heeft voorgevallen, is nog onbekend. Na het steekincident zou de verdachte vanaf een balkon met een kruisboog hebben geschoten, naar onder meer de politie.

Dat meldt regionale krant de Stentor.

De politie schrijft op Twitter dat het steekincident plaatsvond aan de Mth Steynstraat in Almelo. Het zou gaan om een steekincident, waarna de politie achter de verdachte aan is gegaan. Die schoot daarna vanaf een balkon met een kruisboog. De omgeving werd daarom ruim afgezet. De politie riep mensen op niet te komen kijken.

Dader gewond

De man raakte bij zijn aanhouding gewond, volgens de dagblad de Stentor werd hij door de politie ‘met vuurwapens uitgeschakeld’. Dat bevestigt de politie op dit moment nog niet, wel melden zij dat er is geschoten.

Wat de aanleiding is voor het steekincident is niet bekend.