Opnieuw ongeval op hetzelfde kruispunt Europaweg Apeldoorn

Apeldoorn – Op de kruising Jachtlaan met de Europaweg in Apeldoorn is het vandaag voor de tweede keer raak. Meerdere twee auto’s botste iets na 17.30 uur tegen elkaar. 

De hulpdiensten kwamen met spoed ter plaatse. Bij aankomst bleek dat een bestuurder met zijn voertuig op zijn voorganger was gebotst ter hoogte van de verkeerslichten. Een mevrouw bleek bij de aanrijding gewond te zijn geraakt. Zij werd door het toegesnelde ambulancepersoneel onderzocht en behandeld maar hoefde na behandeling in de ambulance niet mee naar het ziekenhuis. 

De witte Citroën stond te wachten voor rechtdoor. De bestuurder van het achterop komende voertuig merkte dit te laat op met een botsing tot gevolg. De politie is op dit moment bezig met het opnemen van verklaringen. Beide voertuigen liepen flinke schade schade op. 

Het verkeer dat vanaf het centrum richting het politiebureau rijdt, onder vind enige verkeershinder door de aanrijding.